Elazığ'da e-spor rüzgarı: 2024 Valorant Turnuvasının şampiyonu belli oldu

Elazığ Belediyesi e-spor Merkezinde gerçekleştirilen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvada Raising, finalde Mazi e-spor'u mağlup ederek şampiyon oldu.

Elazığ'da e-spor rüzgarı: 2024 Valorant Turnuvasının şampiyonu belli oldu

Elazığ Belediyesi e-spor Merkezinde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi. Şehrin dört bir yanından gelen gençlerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, 10 takım arasından şampiyon olan Raising, finalde Mazi e-spor takımını 2-0 yenerek zirveye ulaştı.

Elazığ’da Gençlere Yönelik Spor Yatırımları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlere sporu sevdirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirdiği projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kültür Park’ta kurulan ve Elazığ’ın e-spor alanında milli takıma sporcu kazandırmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi e-spor Merkezi, gençlerin yoğun ilgisiyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Elazığ'da e-spor rüzgarı: 2024 Valorant Turnuvasının şampiyonu belli oldu

Büyük Finalde Raising ve Mazi Karşı Karşıya Geldi

Turnuvanın final maçında, 5’er kişilik takımlardan oluşan Raising ve Mazi e-spor takımları karşılaştı. Heyecan dolu maçta, başarılı bir performans sergileyen Raising, rakibini 2-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından, Elazığ Belediyesi tarafından dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

Gençlere Sosyal Faaliyetlerle Destek

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Murat Ergen, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onların sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu tür turnuvalara büyük önem veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençlerimiz için bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.

Şampiyon Raising’den Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

Şampiyon takım Raising’in temsilcisi Enis Bal, Elazığ Belediyesi’ne ve Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek, “Bu güzel ortamı bize sundukları için minnettarız. Turnuvada tüm takımlar çok güzel performans sergiledi, ancak şampiyonluğu biz kazandık” şeklinde konuştu.

Elazığ'da e-spor rüzgarı: 2024 Valorant Turnuvasının şampiyonu belli oldu

Elazığ Belediyesi e-spor Merkezinde gerçekleştirilen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası, gençlerin büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı. Elazığ Belediyesi, gençlere yönelik bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerle onların gelişimine katkı sağlamayı sürdürecek.