Elazığ'da jandarma'dan silah kaçakçılığına darbe!

Elazığ'da jandarma ekipleri, silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Elazığ'da jandarma'dan silah kaçakçılığına darbe!

Elazığ’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği kaçak silah operasyonunda, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Silah Kaçakçılığı İhbarı Üzerine Operasyon Düzenlendi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gerçekleşti. Gelen ihbarlar doğrultusunda M.G. ve Y.B. isimli şahısların silah kaçakçılığı yaptığı tespit edildi. Ekiplerin düzenlediği operasyonla, şüphelilerin evlerinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyonda Ele Geçirilen Silahlar

Operasyon kapsamında, ruhsatsız olarak 2 adet Magnum Mohikan ve SPX-20 marka av tüfeği, 4 adet Browning ve Bila marka tabanca, 22 adet tabanca fişeği, 76 adet av tüfeği fişeği ve 6 adet şarjör bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheliler M.G. ve Y.B.’yi gözaltına alarak, haklarında adli işlem başlattı.

Soruşturma Devam Ediyor

Jandarma tarafından gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturmanın geniş kapsamlı olarak devam ettiği öğrenildi.