Elazığ'da narkotik operasyonu: Kilolarca uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Elazığ'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı. Narkotik ekipleri, esrar, metamfetamin ve sentetik uyuşturucuların yanı sıra ruhsatsız silahlar ele geçirdi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Elazığ'da narkotik operasyonu: Kilolarca uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde başarılı bir operasyona daha imza attı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonla 4 şüpheli tutuklandı.

Narkotik Ekiplerinden Büyük Operasyon

Uyuşturucu madde kullanan ve sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda, Elazığ Narkotik ekipleri, 12 parça halinde 1 kilo 299 gram esrar, 7 parça halinde 24,82 gram metamfetamin, 47,62 gram kannabinoid, 337 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi. Ayrıca operasyonda 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 16 adet kartuş bulundu.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Elazığ’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan bu operasyon, şehrin güvenliği adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.