Elazığ'da sanat sezonu 'Muhayyer Faslı' konseriyle başladı!

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, 2024-2025 sanat sezonu açılışını 'Muhayyer Faslı' konseriyle yaptı. Harput ve Klasik Türk Müziği ezgileri büyük beğeni topladı.

Elazığ'da sanat sezonu 'Muhayyer Faslı' konseriyle başladı!

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, 2024-2025 sanat sezonunun açılışını görkemli bir konserle yaptı. Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Muhayyer Faslı" konserine çok sayıda sanatsever katıldı. Türk müziğinin önemli isimlerinden Kenan Çimtay'ın şefliğini yaptığı konser, büyük beğeni topladı.

Harput ve Klasik Türk Müziği Ezgileri Elazığ’da Yankılandı

"Muhayyer Faslı" konseri, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun özenle seçtiği Harput ve Klasik Türk Müziği eserlerinin koro tarafından seslendirilmesiyle başladı. Elazığ’ın zengin kültürel mirasını yansıtan bu seçkin eserler, izleyicilerden tam not aldı.

Elazığ'da sanat sezonu 'Muhayyer Faslı' konseriyle başladı!

Elazığ’da Sanat ve Kültür Rüzgarı

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu’nun 2024-2025 sanat sezonu açılış konseri, bölgenin kültür sanat etkinliklerine olan ilginin bir kez daha altını çizdi. Konser, Elazığ’da kültür ve sanat dolu bir sezonun habercisi olurken, Harput ezgilerinin yankılandığı bu gece, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Sanatseverlerden Büyük İlgi

Elazığ’daki müzikseverler, özellikle Harput müziği ve Klasik Türk Müziği eserlerinin seslendirildiği bu etkinlikte büyülendi. Kenan Çimtay yönetimindeki koro, müzikseverleri adeta zamanda bir yolculuğa çıkararak, Elazığ’ın zengin müzik mirasına olan ilgiyi artırdı.