Elazığ'da skunk operasyonu!

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonda 138 kilogram skunk ele geçirildi.

Elazığ'da skunk operasyonu!

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonda 138 kilogram skunk ele geçirildi. Açıklamada, jandarma ekiplerinin istihbari bilgiler doğrultusunda takibe aldıkları bir araçta gerçekleştirdikleri aramada, vakumlu poşetlere gizlenmiş şekilde 138 kilogram skunk tespit edildiği belirtildi.

Operasyon kapsamında şüpheli bir kişinin de gözaltına alındığı ifade edildi. Yapılan detaylı aramada, aracın dorse tabanında bulunan vakumlu poşetler içerisinde ele geçirilen skunk'un, uyuşturucu madde ticaretine yönelik büyük bir operasyonun parçası olduğu değerlendiriliyor.

Elazığ Valiliği, operasyonun halkın güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, jandarma ekiplerine teşekkür etti. Şüpheli şahsın adli süreçte yargılanacağı belirtilirken, ele geçirilen uyuşturucu madde ise imha edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilecek.