Elazığ'da uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Elazığ'da jandarma uyuşturucuyla mücadele kapsamında Y.T. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramada 300 gram kubar esrar, bir gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca ve tarihi eser niteliğinde malzemeler ele geçirildi. Adli işlemler başlatıldı.

Elazığ'da uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Elazığ’da jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde gerçekleştirdiği operasyonda, bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada, Y.T. isimli şahsın ev ve eklentilerinde önemli bulgulara ulaşıldı.

300 Gram Kubar Esrar ve Metamfetamin Ele Geçirildi

Arama sırasında yaklaşık 300 gram kubar esrar maddesi, folyoya sarılı yaklaşık bir gram metamfetamin ve 1 kullanma aparatı olarak bilinen kova bulundu. Ayrıca, ruhsatsız bir tabanca, tarihi eser olduğu değerlendirilen bronz malzemeler ve bir sikke olarak değerlendirilen malzeme de ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Adli İşlemler Başlatıldı

Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi. Jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çabaları devam ediyor.