Elazığ'da vakalar aldı başını gidiyor!

Elazığ'da günden güne koronavirüs vakası yüksek hızda yayılırken hastanelerde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların sayısı ise saatler geçtikçe artmaya devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da vakalar aldı başını gidiyor!

Edinilen bilgilere göre, şehrimizde bulunan Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde pandemi kliniklerinde pozitif bulgu ile yatan hasta sayısının bugün itibarı ile en yüksek sayıya çıktığı, durumu hafif olanların ise evlerine gönderilerek ilaç tedavisi ve karantina uygulandığı öğrenildi.

Haber Detay Görseli

Elazığ’da resmi makamlar tarafından koronavirüs tanısı konulan hasta sayısı uzun süredir kamuoyuna açıklanmazken, bu durumun hala devam ediyor olması ise vatandaşları endişeye sürüklemeye devam ediyor. Sayının neden açıklanmadığını soran vatandaşlar, sayının açıklanması gerektiğini, bu kadar vurdum duymazlığın sayılar açıklanınca yerini tedbire bırakacağı yönünde görüş bildirdiler. Elazığ’da maske takmayan kişi sayısının oldukça fazla olduğundan da yakınan vatandaşlar, devlet mercilerinden yasaklara uyulmaması konusunda yaptırımların devam etmesi sıkça denetim yapılmasının gerektiğini söylediler.

Öte yandan, Sağlık Bakanlığı idaresindeki “Hayat Eve Sığar” uygulamasında Elazığ merkezi ve çevresinin kırmızı görüntüsünün saatler ilerledikçe yayılması şehirde ki vaka sayısının ne denli yüksek olduğunu gözler önüne serdi.

(elazigonline.com)

Haber Detay Görseli