Elazığ'da yeni dönemin ilk büyük projesi: Doğu Park

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi'nde eski şehirler arası otobüs terminalinin bulunduğu alanda yapılacak olan ve bölgeye büyük değer kazandıracak Doğu Park projesi için yerinde incelemelerde bulundu.

Elazığ'da yeni dönemin ilk büyük projesi: Doğu Park

Başkan Şerifoğulları'ndan İlk 5 Yılda Büyük Projeler

Başkan Şahin Şerifoğulları, ilk 5 yıllık görev süresi boyunca Elazığ’a birçok önemli proje kazandırdı. Kent-Köy Yaşam Alanı, Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası, Kanal Boyu Bulvar Projesi, Doğa Dostu Bisiklet Yolları, Yeşil Kuşak Çalışmaları, Aksaray Mahallesi Mesire Alanı, Tarihi Harput-Hüseynik Yolu ve Millet Bahçesi gibi projelerle toplamda 116 projeyi hayata geçirdi.

Doğu Park Projesiyle Yeni Yaşam Alanları

Yeni dönemde de Elazığ’a yeni yaşam alanları kazandırmaya devam eden Başkan Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda Doğu Park projesini başlatıyor. Bu proje, yeşilin bütün tonlarını barındıracak ve kentin görselliğine büyük katkı sunacak.

Elazığ'da yeni dönemin ilk büyük projesi: 'Doğu Park'

Doğu Park’ta Neler Olacak?

Doğu Park bünyesinde spor ve fitness sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kameriyeler, kafeterya, mescit ve sosyal donatı alanları yer alacak. Yaklaşık 30.000 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek olan Doğu Park, sadece Sanayi Mahallesi'ne değil, aynı zamanda çevre mahallelere de hizmet verecek.

Park Alanında İncelemeler Devam Ediyor

Saha çalışmalarını yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve birim müdürleriyle birlikte Doğu Park alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ’ın yıllardır beklediği Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminalini, modern, konforlu ve kullanışlı yapısıyla kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşarken, eski terminalin yer aldığı alanda şehrimize yepyeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanı; yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kameriyeler, spor ve fitness sahaları, kafeterya, mescit ve sosyal donatılara sahip yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenleyerek, başta bölge mahallelerimiz olmak üzere şehrimizin hizmetine sunacağız. Bu kapsamda hayata geçireceğimiz Doğu Parkımızda incelemelerde bulunduk” dedi.

Elazığ'da yeni dönemin ilk büyük projesi: 'Doğu Park'

Bölgeye Değer Katacak Bir Proje

Doğu Park projesi, Elazığ’ın çehresini değiştirecek ve bölgeye büyük değer katacak. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyoner projeleri, şehrin her mahallesine eşit ve adil hizmet götürme parolasıyla devam ediyor.