Elazığ'daki deprem konutları için kura çekimi 12 Eylül'de canlı yayınlanacak

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası hak sahiplerine yönelik 412 konutun kura çekimi, 12 Eylül 2024 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. Kura çekimi, AFAD Başkanlık merkezinde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Çevre Bakan Yardımcısı Ömer Bulut'un katılımıyla gerçekleşecek. Canlı yayın ve SMS bildirimleriyle duyurulacak kura sonuçları için hazırlıklar tamamlandı.

Elazığ'daki deprem konutları için kura çekimi 12 Eylül'de canlı yayınlanacak

Elazığ'da 412 Konutun Kura Çekimi İçin Tarih Belirlendi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası hak sahiplerine yönelik yapımı tamamlanan 412 konutun kura çekimi, 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11:00'de yapılacak. Kura çekimi, AFAD Başkanlık merkez yerleşkesinde gerçekleştirilecek ve İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut'un katılımıyla yapılacak.

Elazığ'daki deprem konutları için kura çekimi 12 Eylül'de canlı yayınlanacak

Konutların Dağıtım Detayları

Konutlar, Palu İlçe Merkezi rezerv alanda 362, Arıcak İlçesi Erimli Beldesi'nde 38, ve Ormanpınarı Köyü'nde 12 adet olmak üzere toplam 412 konut olarak belirlenmiş durumda. Kura çekim işlemi noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Canlı Yayın ve SMS Bildirimi

Elazığ Valiliği'nin duyurusuna göre, kura çekimi AFAD Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Kura sonuçları, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün sosyal medya hesapları ve [email protected] adresinden duyurulacak. Konut kurasına katılacak hak sahiplerine SMS bildirimi yapılacak.