Elazığ Deva Partisi Teşkilatlanma Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ'da teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, merkez ilçe ve 3 ilçe başkanına yetki belgesini verdi.

Elazığ Deva Partisi Teşkilatlanma Çalışmalarına Devam Ediyor

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi, Elazığ’da da teşkilatlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Deva Partisi İl Başkanlığı genel merkez tarafından 3 ilçe ve merkez ilçe başkanlıklarına gönderilen yetki belgelerini teslim etti.

Deva Partisi il Başkanlığı, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kangal, Deva Partisi Alacakaya İlçe Başkanı Ayhan Yelman, Deva Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, Deva Partisi Arıcak İlçe Başkanı Murat Çetintaş’a yetki belgelerini teslim etti.

KANGAL: PARTİMİZ ADINA İYİ İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kangal, “Bizleri bu göreve layık gören genel Başkanımız Ali Babacan’a, İl Başkanımız Murat Dağhan’a ve kurucu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Üstlenmiş olduğumuz bu görev doğrultusunda teşkilatımızca ülkemiz, ilimiz ve partimiz adına iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Detay Görseli

SAĞIR: RABBİM İNŞALLAH HAYIRLI GÖREVLER YAPMAYI NASİP EDER

Deva Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, “Genel Başkanımız Ali babacan beye ve İl Başkanımız Murat Dağhan beye çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. Rabbim inşallah hayırlı görevler yapmayı nasip eder” açıklamalarını kaydetti.

Haber Detay Görseli

DAĞHAN: TEŞKİLATLANMA ÇALIŞILMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Teşkilatlanma çalışılmalarımız hızla devam ediyor. Teşkilatlanma süreci içinde olan bir partiyiz. Partimize olan ilgi, alaka ve teveccüh hat safhada. Bunu dijital ortamdan başvuran binlerce insanı değerlendiriyoruz. Partimize ilçelerde, ilimizde katılmak isteyen temiz, dürüst siyaset anlayışı ile insanları partimize davet ediyoruz. Genel Başkanımız ülkemizin ekonomisinin kötüye gittiği günlerde hiçbir şekilde polemiğe girmeden çözümden yana olan tutumla 14 maddelik bir reçete kamuoyuna deklare etti. Bu reçetede ülkenin ekonomik krizden çıkış yollarını izah etti. Bu bizim çıkış yollarımızın göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli