Elazığ emniyeti göz açtırmıyor

Elazığ'da gerçekleştirilen polis operasyonları sonucunda, 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanmış ve ayrıca operasyonlar sırasında bir kişinin üzerinden 2 adet ruhsatsız silah ele geçirilmiştir.

Elazığ emniyeti göz açtırmıyor

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genel güvenlik ve asayişi sağlamak, suç unsurlarını tespit etmek ve şüpheli kişileri yakalamak amacıyla operasyonlar düzenlemişlerdir. Bu operasyonlar sırasında, Sanayi Mahallesi Demirciler Sokak'ta meydana gelen hırsızlık olayının failleri olarak M.K. (21) ve F.A.B. isimli şahıslar tespit edilerek yakalanmışlardır. F.A.B., aynı zamanda hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiydi. Her iki şahıs da emniyet birimlerindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Ayrıca, Motosikletli Polis Timler Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, plakası olmayan bir motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin dur ihtarına uymamış ve kaçmaya çalışmıştır. Ancak, ekipler tarafından yakalanan bu kişinin üst aramasında 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 6 adet fişek bulunmuştur. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Elazığ polis ekiplerinin başarılı operasyonları, şehirdeki güvenlik ve asayişin korunması ve suçların önlenmesi için önemli bir katkı sağlamıştır. Emniyet birimleri, suçla mücadele ve toplumun güvenliğini sağlama konusundaki çalışmalarına devam etmektedir.