Elazığ emniyeti tam gaz!

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ emniyeti tam gaz!

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, kentteki huzur, genel güvenlik ve asayişi sağlamak, suç unsurlarını tespit etmek ve şüpheli kişileri yakalamak amacıyla çalışma yapıldı.

Uygulamalarda, yapılan üst ve araç aramalarında 8 şahıs üzerinden 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 10 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 2 adet kartuş ele geçirildi. Ayrıca, 2 parça halinde toplam 41,81 gram metamfetamin, 5 parça halinde toplam 9.64 gram esrar maddesi, 16 adet ecstasy hap ve 1 adet kesici alet de bulundu.

Operasyon kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 2 şüpheli şahıs tutuklanırken, 6 şahıs ve olayla ilgili bulunan diğer suç unsurları hakkında yasal işlemlere başlandığı belirtildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirilerek, şüpheli kişilere karşı yasal işlemler başlatıldı.