Elazığ Gençlik Merkezi'nden köy çocuklarına unutulmaz etkinlik!

Elazığ Gençlik Merkezi, Yeniköy, Meryem, Şehit Ali ve Yadigar Bahçeleri Camii'ndeki Kur'an kursu öğrencilerine yönelik etkinliklerle çocukların yüzünü güldürdü. Köy çocuklarına yönelik etkinlikler, gönüllülerin desteğiyle gerçekleşti.

Elazığ Gençlik Merkezi'nden köy çocuklarına unutulmaz etkinlik!

Elazığ'da Gençlik Merkezi'nden Köy Çocuklarına Anlamlı Etkinlikler

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi, köylerdeki çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle yüreklere dokunmaya devam ediyor. Merkez müdürü, liderleri ve gönüllüleri, Yeniköy Camii, Meryem Camii, Şehit Ali Camii ve Yadigar Bahçeleri Camii Kur’an kurslarını ziyaret ederek, eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Çocukların Yüzünü Güldüren Etkinlikler

Gençlik Merkezi personeli, özellikle köy çocuklarına yönelik etkinlikler düzenlemeye özen gösterdiklerini belirterek, "Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizleri çok gururlandırıyor. Tüm çocuklarımızın yanlarında olarak birlikte hem eğleneceğiz hem de öğreneceğiz," ifadelerini kullandı.

Elazığ Gençlik Merkezi'nden köy çocuklarına unutulmaz etkinlik!

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü'nden Teşekkür

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yaz aylarında velilerin çocuklarını sportif, sanatsal ve Kur’an eğitimi verilen merkezlere göndermeye özen gösterdiklerini ifade etti. "Gençlik merkezimizde birçok faaliyet yapılıyor ancak bu kez liderlerimiz ve gönüllülerimiz, Kur’an kurslarını ve camileri ziyaret ederek çocukların boş zamanlarını daha verimli ve keyifli geçirmeleri için güzel etkinlikler düzenlediler. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümleri görmek bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi müdürümüz Hüsnü Öztürk'e, liderlerimize ve gönüllü gençlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum," dedi.