Elazığ İl Özel İdare ikide sıfırla devam ediyor!

Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı İzmit Belediyespor karşısında deplasmanda adeta tel tel döküldü. İlk maçı evinde kaybetmesinin ardından temsilcimiz bu kez 2. hafta mücadelesini de mağlubiyetle tamamlarken, rakibimiz karşısında hiçbir varlık gösteremedik ve salondan 103-64'lük yara alıcı bir skorla ayrıldık.

Elazığ İl Özel İdare ikide sıfırla devam ediyor!

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilk maçta evinde Çankaya Üniversitesi’ne yenilen Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı, ikinci haftada karşılaştığı rakibine yine mağlup olmaktan kurtulamadı.

2’DE 0 ÇEKTİK!

Sezon öncesinde transfer hareketliliği yaşanan ve kaliteli bir kadro kurduğu belirtilen Başantrenör Olcay Orak’ın ekibi, 2’de 0 çekti. Bugün İzmit Belediyespor ile deplasmanda saat 15:00’te karşılaşan Birevim Özel İdare, rakibine tam 103-64 mağlup oldu.

3. PERİYOTTA TEL TEL DÖKÜLDÜK!

İlk periyodu 29-22 geride tamamlayan Başkan Mustafa Alpay’ın takımı, devreye 48-35 geride girdi. 3. Periyotta rakip karşısında adeta tel tel dökülen temsilcimiz,  final çeyreğine 82-46 gibi farklı bir skorla geride girdi. Final periyodunda da adeta can çekişen Birevim Özel İdare, rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremezken, salondan 103-64’lük yara alıcı bir skorla ayrıldı.