Elazığ'ın gururu Arslanlı, Irak pazarında büyümeye devam ediyor

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerinde önemli bir rol üstlenen Arslanlı A.Ş., Elazığ ve ülke ihracatına büyük katkılarda bulunuyor. Türkiye'nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkan şirket, yurt içinde olduğu kadar yurt dışı pazarında da başarıyla faaliyet gösteriyor.

Elazığ'ın gururu Arslanlı, Irak pazarında büyümeye devam ediyor

Irak Pazarı ve Sare Sheri Company ile Anlaşma

Dünyanın birçok noktasında nihai tüketiciye ulaşma konusunda büyük bir mesafe kat eden Arslanlı A.Ş., geçtiğimiz Şubat ayında Irak pazarına da etkin bir giriş yaptı. Sare Sheri Company ile imzalanan distribütörlük anlaşması, şirketin uluslararası alandaki varlığını daha da güçlendirdi.

Erbil Ziyareti ve Devlet Bakanı Aydın Maruf ile Görüşme

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M. Sinan Duymuş, yapı sektörünün son derece hareketli olduğu Irak pazarını denetlemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erbil’e gitti. Burada IKBY Oluşumlardan Sorumlu Devlet Bakanı Aydın Maruf ile görüşen Duymuş, şirketin Irak’taki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Elazığ'ın gururu Arslanlı, Irak pazarında büyümeye devam ediyor

2020 Yılındaki Ziyaret ve Iraklı Bakanın İlgisi

2020 yılında Elazığ’a gelerek Arslanlı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan’ı ziyaret eden Iraklı Bakan Aydın Maruf, bu kez Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M. Sinan Duymuş’u makamında kabul etti. Maruf, Arslanlı A.Ş.’nin Erbil’den tüm Ortadoğu’ya uzanan ihracat ağının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Ayrıca, Arslanlı A.Ş.’nin yeni yatırımı olan Arplak Alçı Plaka Fabrikasının da hayırlı olmasını diledi.

Arplak Alçı Plaka Fabrikası Açılışı ve Elazığ Ziyareti

IKBY Oluşumlardan Sorumlu Devlet Bakanı Aydın Maruf, Arslanlı A.Ş.’nin Arplak Alçı Plaka Fabrikası açılış programı için Elazığ’a gelecek. Bu ziyaret, şirketin uluslararası ilişkilerini daha da pekiştirecek.

Tarihi Qayseri Pazarı Ziyareti ve Halkın İlgisi

Bakan Aydın Maruf ile görüşmelerine dair açıklamalarda bulunan Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M. Sinan Duymuş, IKBY (Irak Kürt Bölgesel Yönetimi) Oluşumlardan Sorumlu Devlet Bakanı Aydın Maruf ile yaptıkları kahvaltının ardından tarihi Qayseri pazarını gezdiklerini belirtti. Halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Duymuş, bu ilgiden gurur duyduğunu söyledi. Bakan Maruf'u Alçı Plaka Fabrikasının açılışına davet ettiklerini ve bu davetin kabul edilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Elazığ'ın gururu Arslanlı, Irak pazarında büyümeye devam ediyor

Arslanlı A.Ş., hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı yatırımlar ve anlaşmalarla Türkiye'nin ihracatına önemli katkılar sağlamaya devam ederken, bu tür işbirlikleri ve ziyaretler, şirketin uluslararası alandaki etkisini daha da artırarak, ülke ekonomisine olumlu etkiler sağlamaktadır.