Elazığ'ın Sultanları 3 puanı kaptı!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu 7. hafta mücadelesinde Tiffany & Tomato Bordospor, Tarsus Belediyesi'ni konuk etti ve üstün bir performans sergileyerek maçı 3-0 kazandı.

Elazığ'ın Sultanları 3 puanı kaptı!

Tiffany & Tomato Bordospor, Tarsus Belediyesi'ni 3-0 Yenerek İlk 3 Puanını Aldı

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu 7. hafta mücadelesinde Tiffany & Tomato Bordospor, Tarsus Belediyesi'ni konuk etti ve üstün bir performans sergileyerek maçı 3-0 kazandı. Elazığ ekibi, Ahmet Aytar Spor Salonu'nda oynanan müsabakada 30-28, 25-19 ve 25-20'lik setlerle galip gelerek bu sezonki ilk 3 puanını elde etti.

Puanını 8'e Yükseltti, Grupta 7. Sıraya Yükseldi

Bu galibiyetle birlikte Tiffany & Tomato Bordospor, puanını 8'e çıkararak ligdeki konumunu güçlendirdi. Grupta 7. sıraya yükselen ekip, sezonun ilk yarısının son haftasında ALS Voleybol ile 19 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Ziraat Bankkart Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Bordospor'un İlk 3 Puanlık Galibiyeti

Tiffany & Tomato Bordospor, Tarsus Belediyesi karşısındaki üstün performansıyla hem taraftarlarını sevindirdi hem de sezonun ilk 3 puanlık galibiyetini elde etmenin mutluluğunu yaşadı. Takımın bu başarısı, ligdeki rekabeti de daha da kızıştırabilir ve ikinci devreye moralli bir şekilde girmelerine katkı sağlayabilir.