Elazığ'ın Sultanları devreyi zirvede tamamladı

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup'un 5. haftası Elazığ Belediyesi, Besni Gençlikspor'u 3-0 yenerek sezonun ilk yarısını 15 puanla zirvede tamamladı.

Elazığ'ın Sultanları devreyi zirvede tamamladı

Elazığ Belediyesi, Besni Gençlikspor'u 3-0 Yenerek Zirvede

Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup'un 5. haftasında Besni Gençlikspor'u ağırladı. Ahmet Aytar Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Elazığ Belediyesi, rakibini 25-23, 25-19 ve 28-26'lık setlerle 3-0 mağlup ederek sezonun ilk yarısını 15 puanla zirvede tamamladı.

Baştan Sona Üstün Oyun: 3-0'lık Galibiyet

Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol, Besni Gençlikspor karşısında sergilediği üstün performansla sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Takım, ilk seti 25-23, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti ise 28-26 alarak maçı domine etti. Elde edilen bu galibiyetle birlikte Elazığ Belediyesi, 15 puana ulaşarak liderlik koltuğunda yer aldı.

Sezonun İkinci Yarısı Heyecanı Devam Ediyor

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Elazığ Belediyesi, 6. haftada Hatay Voleybol ile deplasmanda karşılaşacak. 16 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'te gerçekleşecek olan mücadele, ligdeki mücadelelerine devam eden takımın performansını sürdürme hedefiyle geçecek.

Elazığ Belediyesi'nin Başarı Grafiği Yüksek

Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol, 2. Lig 15. Grup'ta sergilediği başarılı performansla dikkat çekiyor. Takım, sahip olduğu liderlikle birlikte sezonun ikinci yarısına daha da güçlenerek girmeye hazırlanıyor. Taraftarlar, Elazığ Belediyesi'nin bu olumlu grafiğini takip ederek gelecek mücadelelere olan umutlarını artırıyor.