Elazığ Karakoçan FK, Yalova'dan 3 Puanla Döndü

3. ligdeki temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, deplasmanda karşılaştığı Yalovaspor'u 90. dakikada barış kazer'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı. Evsahibi Yalovaspor ilk yarıda kazandığı penaltıdan yararlanamadı.

Elazığ Karakoçan FK, Yalova'dan 3 Puanla Döndü

Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçen Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 15. Haftası’nda Yalovaspor’la deplasmanda karşılaştı.

Saat 13.00’te Yalova Atatürk Stadı’nda oynanan ve İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Berkay Erdemir’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Duhan, Fatih, Burak Kavlak, Mehmet Eksik, Batuhan, Ferhat, Batın, Burak Özbakır, Kaan, Semih ve Emirhan onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, evsahibi Yalovaspor bu yarıda kazandığı penaltıyı değerlendiremeyince takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıda her iki takım da gol bulmak için yoğun çaba sarf etti. 90. Dakikada kazanılan penaltı sonucunda topun başına geçen Barış Kazer, kaleciyi ve topu ayrı ayrı köşelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi ve Elazığ Karakoçan takımı bu golle deplasmandan 3 puanla döndü.

Bu galibiyetle puanını 17’ye yükselten Mavi-Beyazlı ekibimiz, 16. haftada 31 Aralık Perşembe günü Cizrespor’u konuk edecek.