Elazığ Karakoçan tek golle turladı

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında evinde Batman Petrolspor'u ağırlayan Elazığ Karakoçan FK rakibini 44. dakikada günün etkili isimlerinden Emirhan Çakır'ın kaydettiği golle 1-0 devirerek tur atladı… Rakibimizle Cumartesi günü Elazığ'da bir kez daha karşılaşacağız.

Elazığ Karakoçan tek golle turladı

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında evinde Batman Petrolspor ile karı karıya geldi. Çarşamba günü Doğukent Butik Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, saat 13:30’da başladı.

EMİRHAN ÇAKIR SAHNEDE!

Teknik Direktör Önder Çınar’ın ekibi maça Duhan Çağlar Akdağ, Yunus Can Ergün, Burak Özbakır, Barış Çiçek, Alper Süren, Serkan Akbakay, Burak Altungök, Furkan Camcı, Emre Gürbüz, Ayhan Tuş ve Emirhan Çakır dizilişiyle çıktı. Karşılaşmaya her iki ekip de temkinli başladı. Zaman zaman takımlar karşılıklı ataklar bulurken Elazığ Karakoçan FK 44.dakikada gole ulaştı. Günün etkili isimlerinden Emirhan Çakır, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Haber Detay Görseli

SON DAKİKALARDA NET POZİSYONLAR YAKALADIK

İkinci yarıda da temsilcimiz kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Emirhan Çakır ve sonradan oyuna giren Hüseyin Fıstıkcı ile pozisyonlar buldu. Bu pozisyonlar gole çeviremeyen temsilcimiz son anlarda kontrataklarla da gole ulaşamayınca, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçını Batman Petrolspor’a karşı 1-0 kazandı. Skorun 1-0 bitmesine rağmen temsilcimiz rakibi karşısında zorlanmazken,  Elazığ Karakoçan FK ikinci tura yükseldi.

Haber Detay Görseli

BİR KEZ DAHA BATMAN’I AĞIRLAYACAĞIZ

Öte yandan temsilcimiz rakibi ile hafta sonu bir kez daha karşı karşıya gelecek. Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 5.hafta maçları Cumartesi günü oynanacak. Bu hafta Elazığ Karakoçan FK Batman Petrolspor ile yine Elazığ’da karşılaşacak. Müsabaka saat 14:00’te başlayacak.