Elazığ Kent Konseyi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi

Elazığ Kent Konseyi Mayıs ayı yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu bugüne kadar yapılan ve bundan sonra ilin gelişimi ve tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalara değindi

Elazığ Kent Konseyi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi

Kent konseyi aylık yürütme kurulu toplantısı düzenlendi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya Kent konseyi üyeleri katıldı.

BAŞKAN AV. SEPTİOĞLU: BURALARI SADECE TANITMAK YETMİYOR, ULAŞIMA DA AÇMAK GEREKİYOR

Konseyin çalışmalarını aktaran Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu; “Cumartesi günü Baskil’e gittik oradaki tarihi yerleri daha önceden tespit etmiştik orada nasıl çalışmalar yapabiliriz diye incelemelerde bulunduk. Sultan Alaaddin Keykubat’ın 8 yıl esir edildiği zindanları gördük. Bölgedeki insanların bile çoğunun haberi yok. bunu Türkiye’ye tanıtmamız gerekir. Bunları sadece tanıtmak yeterli değil ulaşıma açmamız da gerekiyor. Pazar günü de Palu’ya gittik. Oraya giden öğrenciler gönüllü turizm elçileri gibi. Orayı görüp orayla ilgili gördüklerini aktardıkları zaman bizlerde amacına ulaşırız” dedi.

Elazığ Kent Konseyi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi

BAŞKAN GÜR: SADECE SPORA DEĞİL BÜTÜN STK'LARIN HİZMETİNDEYİZ

ASKF Başkanı Mustafa Gür, spor alanında çalışma yaptıklarını ve bu raporu kent konseyine sunacaklarını söyleyerek; “Bizlerde her türlü etkinliklerde Sivil toplum kuruluşlarımıza burayı açtık. Hizmet etmeye çalışıyoruz. Sadece spora değil de bütün STK’ların hizmetindeyiz kongre salonumuza kadar kullandırıyoruz. Çeşitli alanlarda Kent konseyi olarak çalışmalar devam ediyor bizlerde spor olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz raporumuzu başkanıma sunacağım Kent Konseyi olarak Elazığ’da güzel bir etkinliğe imza atacağız” dedi.

Elazığ Kent Konseyi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi