Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya, korona virüse yenik düştü

15 Haziran'da Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Mehmet Kaya, korona virüse yenik düştü. 45 yaşında virüse yenik düşen kaya için görev yaptığı bölge müdürlüğünde uğurlama töreni düzenlendi. Merhum Adana Sarıçam İlçesi Boztepe köyünde son yolcuğuna uğurlandı.

Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya, korona virüse yenik düştü

Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya, korona virüse yenik düştü 1975 yılında Adana’da doğan Mehmet Kaya; 1997 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından bir çok ilde Orman Bölge Müdürlükleri bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu.

Haber Detay Görseli

Kaya, 15 Haziran 2020 tarihinde Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli İşletme Müdürlüğü İşletme Müdürlüğü’nden Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. 24 Haziran tarihinden bugüne kadar Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kaya, kısa bir süre önce dünyayı etkisi altına alan korona virüse yakalandı.

Haber Detay Görseli

Durumu fenalaştığında Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve sabah saatlerinde durumu ağırlaşan Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 45 yaşında hayatını kaybeden iki çocuk babası Kaya için, görev yaptığı Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Haber Detay Görseli

Törenin ardından memleketi Adana’ya uğurlanan Kaya, Sarıçam İlçesi Boztepe Köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ Haber Online Medya grubumuz olarak merhum Mehmet Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise baş sağlığı ve sabır diliyoruz.