Elazığ seni unutmadı! Rahmetle anıyoruz

Elazığspor'un unutulmaz futbolcusu Gökmen Yıldıran, 18 yıl önce antrenman sırasında hayatını kaybetmişti. Aradan geçen zamana rağmen, Yıldıran'ı ailesi, sevenleri ve Elazığspor taraftarları unutmadı.

Elazığ seni unutmadı! Rahmetle anıyoruz

9 Ağustos 2006 Çarşamba günü, Elazığspor camiası, unutulmaz bir kayıp yaşadı. Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman sırasında, futbolcu Gökmen Yıldıran, saat 18:47 sularında aniden fenalaşarak Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen, 28 yaşındaki Yıldıran hayatını kaybetti.

Elazığ seni unutmadı! Rahmetle anıyoruz

Elazığspor'da Hüzün: Tesislerdeki Anma ve Cenaze Töreni

Elazığspor camiası, bu büyük kaybın ardından derin bir yas tuttu. Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen anma törenine, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Ardından İzzetpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazıyla birlikte, Gökmen Yıldıran’ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Bursa’nın Orhangazi İlçesi’ne gönderildi.

Elazığ seni unutmadı! Rahmetle anıyoruz

18 Yıl Geçti, Gökmen Yıldıran Unutulmadı

Gökmen Yıldıran’ın vefatının üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen, ne ailesi, ne de sevenleri onu unutabildi. Elazığspor taraftarları, Yıldıran’ı her geçen gün daha da özlemle anıyor. Bu unutulmaz futbolcu, Elazığspor tarihine altın harflerle yazıldı.