Elazığ SYSK moral buldu!

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubu'nda 6. hafta mücadelesinde Elazığ SYSK, Samsun Hentbol'u 33-23'lük skorla mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Elazığ SYSK moral buldu!

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubu'nda 6. hafta mücadelesinde Elazığ SYSK, Samsun Hentbol'u 33-23'lük skorla mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın üstün performansıyla sonuçlandı.

Elazığ SYSK, sezona 5'te 0'la başlamış iki takım arasındaki mücadelede, taraftarının önünde önemli bir zafer elde etti. Takım, aldığı bu galibiyetle ligdeki konumunu güçlendirirken, oyuncuların performansı ve takımın oyun disiplini alkış topladı.

Alınan diğer sonuçlara göre; Siirt İÖİ, Yozgat ASP'yi 34-31 mağlup ederken, Sivas Bld. ise Ortahisar Bld. karşısında 30-40'lık skorla mağlup oldu. Kırşehir Bld. ile Artvin 7 Mart arasındaki mücadelede ise Artvin 7 Mart, deplasmanda 30-27'lik skorla galip geldi.

Elazığ SYSK, bu galibiyetin ardından moral bulurken, bir sonraki maçta başarı grafiğini sürdürme hedefiyle ligdeki mücadelesine devam edecek.