Elazığ takımlarına ilk hafta İstanbul hakemleri

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan ilk hafta maçlarının hakemlerini atadı.

Elazığ takımlarına ilk hafta İstanbul hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig'de yeni sezonun heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İlk hafta maçları öncesi Merkez Hakem Kurulu, bu maçlara atanacak hakemleri açıkladı.

İşte 3. Lig'deki Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler:

Amasyaspor FK - 3Gen Holding Elazığspor Maçı Hakemleri Belli Oldu

TFF 3. Lig 2. Grup'un 1. haftasında, 9 Eylül günü saat 16.00'da 12 Haziran Stadı'nda oynanacak Amasyaspor FK - 3Gen Holding Elazığspor maçını İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Kösterelioğlu'nun yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Batuhan Bıyıklı ile Osman Korkmaz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine İstanbul bölgesinden Atakan Kozik olacak.

23 Elazığ FK - Bitexen Adana 1954 FK Maçı Hakemi Sercan Yılmaz

TFF 3. Lig 4. Grup'un 1. haftasında 23 Elazığ FK, Bitexen Adana 1954 FK ile karşılaşacak. Bu müsabakayı İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını yine İstanbul bölgesinden Ömer Okumuş ile Mete Topçu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Kırklareli bölgesinden Ömer Şivka görevlendirildi. Maç, Pazar günü saat 15.30'da başlayacak ve Doğukent Stadyumu'nda oynanacak.

TFF 3. Lig'deki bu maçlarda görev alacak hakemler, futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği yeni sezonun startını verecek. Her iki takıma da başarılar dileriz.