'Elazığ Tanıtım Günleri' sona erdi

Elazığ Tanıtım Günleri, İstanbul'un Yenikapı semtinde dört gün boyunca süren etkinliklerle büyük bir coşku ve katılımcılar arasında olumlu bir izlenim bırakarak sona erdi.

'Elazığ Tanıtım Günleri' sona erdi

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) tarafından düzenlenen bu etkinliklerde, Elazığ'ın özgün ürünleri, tarihi ve kültürel değerleri bir araya getirilerek tanıtıldı.

Tanıtım günlerinin son gününde, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür bir konuşma yaparak Cumhuriyet'in 100. yılında Elazığ Kültürü'nün İstanbul'da tanıtılmasının önemine vurgu yaptı. Elazığlıların daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarının mazeret göstermeden devam etmesi gerektiğini belirtti.

Elazığlı edebiyatçı yazar Ayla Ağabegüm, etkinliğin her alanda "etkin Elazığlılar" tarafından gerçekleştirildiğini ve bu nedenle katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Elazığlı sanatçı Adile Kurt Karatepe, kökenlerinden gelen gururunu dile getirerek Elazığ Tanıtım Günleri'ne katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, etkinliğin başarıyla sona erdiğini ve Elazığlıların bu etkinliğe sahip çıktığı için teşekkür etti.

Elazığ Tanıtım Günleri, düzenlenen söyleşiler ve konserlerle sona erdi. Bu etkinlikler, Elazığ'ın kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtmak ve Elazığlılar arasında dayanışmayı güçlendirmek için önemli bir platform olarak kayıtlara geçti.