Elazığ Ülkü Ocakları tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu

Elazığ Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu.

Elazığ Ülkü Ocakları tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu

20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Elazığ Ülkü Ocakları ocak binasında Mevlit-i Şerif okuttu.

Haber Detay Görseli

ÇİÇEK: YURDUMUZUN DÖRT BİR YANINDA MİLYONLARCA FIRATLAR YETİŞMEKTE

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek yaptığı açıklamada, “Ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin şehit edilişinin 6. Seneyi devriyesinde ocağımızda mevlidi şerif okutup şehidimizi dualarla yad ettik. Oda ağabeylerimiz gibi hain emelleri olan din ve devlet düşmanı teröristlere karşı mücadelesini sürdürürken şehadet şerbeti içmiştir. Bizler mücadelesine şahidiz, Rabbimiz tüm Şehitlerimize rahmet eylesin. Şehidi olan davamızın şahidi Allah'tır. Rabbimizin şahit olduğu davamızda varsın hainler bizi yıldıracaklarını sanıp dursunlar, bizler şunu çok iyi biliyoruz ki bugün yurdumuzun dört bir yanında milyonlarca Fıratlar yetişmekte. Selam olsun yıllarını heba eden, tarih okurken tarih yazan yiğide. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum” dedi.

Haber Detay Görseli