Elazığ Valiliği'nden KPSS adaylarına uyarı: Nüfus Müdürlükleri sınav günü açık olacak!

Elazığ Valiliği, KPSS Ortaöğretim sınavına girecek adaylara geçici kimlik belgesi vermek amacıyla 15 Eylül Pazar günü Merkez ve Kovancılar Nüfus Müdürlüklerinin 07:00-10:00 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.

Elazığ Valiliği'nden KPSS adaylarına uyarı: Nüfus Müdürlükleri sınav günü açık olacak!

Elazığ Valiliği, 15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim sınavı için Merkez İlçe ve Kovancılar İlçe Nüfus Müdürlüklerinin belirli saatlerde açık olacağını duyurdu. Sınav günü kimlik kartı ihtiyacı olan adaylar, geçici kimlik belgelerini alabilecekler.

KPSS Günü Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, KPSS Ortaöğretim sınavına girecek adaylara geçici kimlik belgesi düzenlenebilmesi için 15 Eylül 2024 Pazar günü Elazığ Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Kovancılar İlçe Nüfus Müdürlüğü sabah saat 07:00 ile 10:00 arasında hizmet verecek.

Kimlik Kartını Kaybedenler İçin Geçici Kimlik Belgesi Verilecek

Valilik, sınav günü kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkartmak isteyen adayların, "Sınav Giriş Belgesi" ve 1 adet biyometrik fotoğrafla başvurmaları halinde geçici kimlik belgesi alabileceklerini açıkladı. Bu belge, yeni kimlik kartı düzenlenene kadar geçerli olacak.

Geçici Kimlik İçin Gereken Belgeler

Sınav günü kimlik belgesini kaybeden adayların, nüfus müdürlüklerine başvururken sınav giriş belgelerini ve biyometrik fotoğraflarını yanlarında bulundurmaları gerektiği de açıklamada vurgulandı.