Elazığlı deprem bilimci Naci Görür'ün kitabı raflarda yerini aldı!

Elazığlı hemşehrimiz deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün hayatını konu alan 'Sesimi Duymayan Kaldı Mı?' isimli kitap okuyucularla buluştu.

Elazığlı deprem bilimci Naci Görür'ün kitabı raflarda yerini aldı!

Elazığlı deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün hayatını konu alan "Sesimi Duymayan Kaldı Mı?" isimli kitap okuyucularla buluştu. Semin Gümüşel Güner ve Ayşe Karabat'ın söyleşilerini yaparak kaleme aldığı bu kitap, Prof. Dr. Görür'ün yaşam öyküsünü detaylı bir şekilde ele alıyor.

Kitabın Tanıtımı ve Yazarların Katkıları

Prof. Dr. Naci Görür, kitabın tanıtımını sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaşımında, "Arkadaşlar, hayatımla ilgili bir kitap çıktı. İlginizi çekeceğini umuyorum. Masa Kitap tarafından çıkartılan bu kitabın söyleşilerini Semin Gümüşel Güner ve Ayşe Karabat yaptı ve kaleme aldı. Kendilerine çok teşekkür ederim," ifadelerini kullandı. Ayrıca, kitabın birçok aşamasında asistanı Sevda Köyüstü'nün büyük yardımları olduğunu belirterek minnettarlığını dile getirdi.

Elazığlı deprem bilimci Naci Görür'ün kitabı raflarda yerini aldı!

Kitabın İçeriği ve Satış Bilgileri

"Sesimi Duymayan Kaldı Mı?" kitabı, Prof. Dr. Naci Görür'ün deprem bilimindeki çalışmalarını, kişisel hayatını ve kariyerini okuyuculara sunuyor. Kitap, Masa Dükkan tarafından satışa sunulacak. Prof. Dr. Görür, kitabın okuyucular için ilgi çekici olmasını umduğunu ve herkesin beğeneceğini düşündüğünü ifade etti.

Kitabı satın almak isteyenler için bağlantı: masadukkan.com