Elazığlı sanatçıdan heyecanlandıran açıklama: Serdar Ortaç ile yeni proje yolda

Elazığlı sanatçı Hamdi Han, Serdar Ortaç ile yeni bir projeye imza atacağını duyurdu. Ayrıca, Ağustos ayındaki konser takvimi doldu ve 6. Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali'nde Elazığlılarla buluşacak.

Elazığlı sanatçıdan heyecanlandıran açıklama: Serdar Ortaç ile yeni proje yolda

Hamdi Han’dan Heyecan Verici Açıklama: Serdar Ortaç ile Yeni Proje Yolda

Elazığlı sanatçı Hamdi Han, geçtiğimiz aylarda büyük beğeni toplayan "Durum Çok Acil" adlı eseriyle müzik dünyasında adından söz ettirmişti. Şimdi ise, ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile yeni bir projeye imza atmak üzere görüşmelere başladığını duyurdu.

Hamdi Han'dan Proje ve Festival Açıklamaları

Hamdi Han, Elazığlı olmaktan ve müzik projeleri üretmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “Ulusalda Elazığımızı en güzel şekilde temsil ediyoruz. Şarkılarımıza ve sahnelerimize gösterilen ilgi, bizi yeni projelere yönlendiriyor,” diyen Hamdi Han, Serdar Ortaç ile yapacakları yeni projeye dair detayları da paylaştı. “Türkiye’nin dört bir yanından başarı ve tebrik mesajları alıyoruz. Çok yakında Serdar Ortaç ile bir projemiz olacak. Müzikseverler yine çok beğenecek. Bizler de profesyonel bir ekip olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali Heyecanı

Hamdi Han, ayrıca 6. düzenlenecek olan Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali'nde Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geleceği için heyecanlı olduğunu dile getirdi. “Sizlerin vesilesi ile tüm Elazığlı hanımefendi, beyefendi ve müzikseverlere selamlarımı iletiyorum,” şeklinde konuştu.

Ağustos Konser Takvimi Doldu

Öte yandan, Hamdi Han’ın Ağustos ayı konser takviminin dolduğu ve müzikseverlerle buluşmaya devam ettiği öğrenildi.