Elazığlı Vekillerden Kadın Basketboluna Tam Destek

Birevim İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar ve Gürsel Erol'u ziyaret etti.

Elazığlı Vekillerden Kadın Basketboluna Tam Destek

Birevim İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Başkan Alpay, bu kapsamda TBMM’de Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar ve Gürsel Erol’u ziyaret etti. Başkan Alpay, milletvekillerine yeni dönem hedeflerini anlattı ve yönetim kadrosunu tanıttı.

ALPAY: EUROCUP’A HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR

Başkan Alpay, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Elazığ milletvekillerinin takıma tam destek verdiklerini ifade etti. Alpay: “Milletvekillerimiz, geçtiğimiz sezon ligi 8. bitiren Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’mızı yakından takip ediyor. Milletvekillerimizin övgülerine mazhar olduk. Elazığ’ı ve kadın basketbolunu başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. Milletvekillerimiz bizlere tam destek vereceklerini kaydettiler. Kadın Basketbol Takımı’mınız 2020-2021 sezonunda Avrupa liginde mücadele edecek. Yeni sezon için hazırlıklarımız sürüyor. Milletvekillerimiz ile görüş alışverişinde de bulunduk. Ziyaret oldukça faydalı geçti. Milletvekillerimizin göstermiş olduğu ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerden son derece memnun kalan Başkan Alpay, milletvekillerine forma hediye etti.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli