Elazığspor, 68 Aksarayspor Deplasmanında Galibiyet Arıyor!

Elazığspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grubu 7. haftasında 68 Aksarayspor deplasmanında galibiyet arıyor. Bordo-beyazlılar, Menemen FK yenilgisini unutturmak için sahaya çıkacak.

Elazığspor, 68 Aksarayspor Deplasmanında Galibiyet Arıyor!

Elazığspor, 68 Aksarayspor Deplasmanında! Zorlu Karşılaşma Öncesi Bordo-Beyazlılar Hazır

Nesine 2. Lig Kırmızı Grubu'nun 7. haftasında Elazığspor, deplasmanda 68 Aksarayspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-beyazlılar, Menemen FK mağlubiyetini unutturmak için sahaya çıkacak.

Elazığspor’un 31 Maçlık Yenilmezlik Serisi Son Buldu

Çimentaş Elazığspor, geçen hafta Menemen FK karşısında aldığı mağlubiyetle 31 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi. Bu moralle Nesine 2. Lig Kırmızı Grubu'nun 7. haftasında Motolux 68 Aksarayspor deplasmanına çıkacak olan Elazığ temsilcisi, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Elazığspor, 68 Aksarayspor Deplasmanında Galibiyet Arıyor!

Zorlu Maç Öncesi Hazırlıklar Tamamlandı

Elazığspor, Aksaray’daki zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını Elazığ’da tamamlayarak Cumartesi günü yapacağı son antrenmanın ardından kampa girdi. Bordo-beyazlı ekipte, 68 Aksarayspor maçı öncesi herhangi bir eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor, takım tam kadro sahada olacak.

Elazığspor, 68 Aksarayspor Deplasmanında Galibiyet Arıyor!

Müsabakanın Detayları ve Hakem Bilgisi

Pazar günü saat 15.00’da Aksaray’daki Dağılgan Stadı’nda oynanacak olan bu kritik müsabakayı Ankara bölgesi klasman hakemi Evren Aydoğan yönetecek. Elazığspor, deplasmandan 3 puanla dönmek için sahada mücadele edecek.

23 Elazığ FK da Sahada! Rakip Ergene Velimeşespor

Elazığ’ın bir diğer temsilcisi 23 Elazığ FK ise Nesine 3. Lig 1. Grup’ta Pazar günü kendi sahasında Ergene Velimeşespor’u konuk edecek. Elazığ, her iki takımının da hafta sonu başarıya ulaşmasını bekliyor.