Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor Maçıyla Moral Arıyor

Çimentaş Elazığspor, üst üste aldığı iki mağlubiyetin ardından seyircisiz maçta Arnavutköy Belediyespor'u ağırlayacak. Kritik karşılaşma, pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve TFF'nin YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor Maçıyla Moral Arıyor

Çimentaş Elazığspor, Seyircisiz Maçta Arnavutköy Belediyespor’u Ağırlıyor

Üst üste aldığı iki yenilgiyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Çimentaş Elazığspor, 2. Lig Kırmızı Grup’ta yeni bir sayfa açmak istiyor. Bordo-beyazlı ekip, 8. hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma, taraftar yasağı nedeniyle seyircisiz gerçekleşecek.

Elazığspor’da Sakatlık Sorunu Yok: Takım Tam Kadro Sahada

Çimentaş Elazığspor, sakat oyuncuların büyük ölçüde iyileşmesiyle sahaya güçlü bir kadroyla çıkacak. Sezonu kapatan Burak Aydın dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu durum, bordo-beyazlı ekibe moral verirken, zorlu rakip karşısında kazanma hedefiyle sahaya çıkacaklarını gösteriyor.

Hakem Kadrosu Belli Oldu: Erdem Demirtaş Maçı Yönetecek

Karşılaşmanın hakem kadrosu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Gaziantep bölgesinden Erdem Demirtaş’ın yöneteceği müsabakada, yardımcı hakemler Yusuf Şimşek ve Rıdvan Çevik olacak. Maçın 4. hakemi ise Niğde bölgesinden Turhan Beyke olarak belirlendi.

Maç Canlı Yayında: TFF’nin YouTube Kanalından Takip Edilebilecek

Seyircisiz oynanacak bu kritik karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler için iyi bir haber var. Müsabaka, TFF’nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli mücadelede, Çimentaş Elazığspor’un taraftar desteği olmadan nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor Maçıyla Moral Arıyor