Elazığspor'da sessizlik sürüyor

Yeni sezon öncesi yol haritasını halen belirleyemeyen TY Elazığspor'da, sessizlik sürüyor.

Elazığspor'da sessizlik sürüyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’tan küme düşerek tarihinde 26 yıl aradan sonra 3. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Elazığspor’da sessizlik devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katıldığı canlı yayın programında mevcut yönetim hakkındaki görüşlerini açık dille netleştirmesi sonrası, mevcut başkan Selçuk Öztürk’ün devam etme kararı ile Bordo-Beyazlı camia adeta sessizliğe büründü.
Yaşanan gelişmelerin ardından akabinde yaprak kıpırdamayan Bordo-Beyazlı ekibimizde yeni sezon için herhangi bir adım atılmıyor. Yeni sezonda transfer tahtasının açılıp açılmayacağı, mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği, kamp programı, mevcut kadronun korunması gibi soru işaretlerinin cevabı bilinmiyor.

CENGİZHAN’A YENİ MALATYASPOR DA TALİP OLDU
Küme düşen Elazığspor’un en gözde futbolcusu olan 20 gol, 13 asistlik performansıyla transfer listelerinin başını çeken Cengizhan Akgün’e, Çaykur Rizespor ve Hatayspor’un ardından şimdi de Yeni Malatyaspor talip oldu. Komşu şehrin haricinde İstanbulspor, Eyüpspor,  Adana Demirspor, Menemenspor ve Alanyaspor da Cengizhan için nabız yokluyor.

KADİR TAŞOĞLU SERBEST KALABİLİR
Alacakları nedeniyle TFF'ye başvuran futbolcular arasında bulunan Kadir Taşoğlu, 11 Haziran’a kadar ödeme yapılmazsa serbest kalacak. Kadir’in serbest kalmaması için alacağı olan 300 Bin TL’nin yatırılması gerekiyor. Hüseyin Kabukçu