Elazığspor'da transfer tahtası açılmak zorunda

Tetiş Yapı Elazığspor'da birçok futbolcunun alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna başvuracağı iddia edildi.

Elazığspor'da transfer tahtası açılmak zorunda

Elazığ Fırat Gazetesi spor servisinin yayınladığı habere göre; "Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’a sıkıntılarla başlayan ve 18. hafta sonunda küme düşme potasında yer alan TY Elazığspor’da bazı futbolcuların alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle TFF’ye başvurmaya hazırlandığı iddia edildi."

Başta takımın tecrübeli oyuncuları; "Yiğitcan Erdoğan ve Murat Ceylan olmak üzere, Cengizhan Akgün ile bazı Elazığlı futbolcuların da alacaklarını tahsil edemedikleri için TFF’ye başvurdukları Elazığ kamuoyunda konuşuluyor." denildi.

TRANSFER TAHTASI AÇILMAK ZORUNDA!

Transfer tahtası konusuna da değinen Fırat Gazetesi ;"Eski dönem futbolcu alacaklarından dolayı transfer tahtası kapalı olan bordo-beyazlı ekibimizin bu zor şartlar altında transfer tahtasını açmaktan başka çaresi bulunmuyor. Mevcut futbolcu kadrosu vasat olan bordo-beyazlı ekibimizin, kümeye tutunması adına transfer tahtasını açmaktan başka çaresi bulunmuyor." dedi.