Elazığspor'dan transfer bombası: Kerim Frei'de mutlu son!

Elazığspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Kerim Frei ile anlaştı. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren bordo-beyazlı ekip, Manisa FK'dan transfer ettiği Frei ile kadrosunu güçlendirdi. Fulham'dan Beşiktaş'a uzanan kariyeriyle dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcu, Elazığspor'un TFF 2. Lig'deki hedeflerine katkı sağlamaya hazır.

Elazığspor'dan transfer bombası: Kerim Frei'de mutlu son!

Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta iddialı bir sezon hazırlığı yaparken, transfer piyasasında ses getiren bir hamleyle dikkat çekti. Son olarak Manisa FK'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Kerim Frei ile anlaşmaya vardığını duyuran Elazığspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Elazığspor'un Erzurum Kampı Devam Ediyor

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Elazığspor, 2. etap kamp çalışmaları için Erzurum'da bulunuyor. Bordo-beyazlı ekip, bu kapsamda kadrosuna kattığı Kerim Frei'yi de Erzurum kampına dahil etti. 31 yaşındaki futbolcu, Elazığspor'un gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

İşte Kerim Frei'nin Kariyeri

Futbol kariyerine Fulham altyapısında başlayan Kerim Frei, İngiltere'de Cardiff City ile Championship şampiyonluğu yaşadı. Bu başarının ardından Türkiye'ye adım atan Kerim, Beşiktaş ile başlayan Türkiye kariyerini Başakşehir ve Fatih Karagümrük gibi önemli takımlarda sürdürdü. Ayrıca İsrail'in Maccabi Haifa ve Hollanda'nın FC Emmen ekiplerinde de forma giydi.

Son iki sezonda Trendyol 1. Lig'de Manisa FK'nın başarısı için ter döken Frei, Elazığspor ile kariyerine yeni bir sayfa açıyor. Çok yönlü oyun yapısıyla dikkat çeken Kerim, orta sahanın her iki kanadında da görev alabiliyor.

İsviçre'den Türkiye'ye: Milli Takım Tercihi

İsviçre genç milli takımlarında da görev alan Kerim Frei, A milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanarak 5 kez A milli formayı giydi.

Elazığspor'un bu önemli transferi, taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı. Bordo-beyazlı ekibin yeni sezon öncesi kadro yapılanması ve hedefleri, spor kamuoyunda merakla takip ediliyor.