Elazığspor, deplasmanda 2 puan bıraktı!

Çimentaş Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Belediye Derince Spor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Beykan Şimşek'in golü Elazığspor'a 1 puan kazandırdı.

Elazığspor, deplasmanda 2 puan bıraktı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Belediye Derince Spor ile 1-1 berabere kaldı. Maç, Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu'nda saat 16.30’da oynandı ve heyecan dolu karşılaşmada iki ekip de sahadan 1 puanla ayrıldı.

Elazığspor, Belediye Derince Spor deplasmanından 1 puanla döndü!

İlk Yarıda Sessizlik Hakim

Karşılaşmanın ilk dakikalarında dengeli bir oyun sergilendi. Elazığspor'da Mikail Koçak, 15. dakikada sarı kart görürken, 24. dakikada Onur Taha Takır ve Kerim Frei arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Hakem Yücel Büyük iki oyuncuyu da uyararak gerilimi yatıştırdı. İlk yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmadı.

Elazığspor, Belediye Derince Spor deplasmanından 1 puanla döndü!

Elazığspor 10 Kişi Kaldı, Beykan Şimşek Perdeyi Açtı

İkinci yarının 53. dakikasında Elazığspor'dan Ali Keten, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Elazığspor, 10 kişi kalmasına rağmen 61. dakikada Beykan Şimşek'in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından Belediye Derince Spor baskısını artırdı.

Derince Spor Eşitliği Sağladı

Karşılaşmanın 79. dakikasında Belediye Derince Spor'dan İhsan Albant, attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Maçın son dakikalarında her iki takım da galibiyet golü için çabalasa da karşılaşma 1-1 sona erdi.

Elazığspor, Belediye Derince Spor deplasmanından 1 puanla döndü!

Elazığspor 1 Puanla Döndü

Zorlu mücadelede sahadan beraberlikle ayrılan Çimentaş Elazığspor, bu sezon deplasmanda aldığı ilk puanı hanesine yazdırdı.