Elazığspor, genç stoper Alpay Koldaş'ı kadrosuna kattı

Elazığspor, Karşıyaka'dan tecrübeli stoper Alpay Koldaş'ı kadrosuna kattı. 1997 doğumlu savunma oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Alpay, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de toplam 223 maça çıkarak tecrübesini kanıtladı.

Elazığspor, genç stoper Alpay Koldaş'ı kadrosuna kattı

Erzurum Kampında Göze Çarpan İsim: Alpay Koldaş

Çimentaş Elazığspor, 2024-2025 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Erzurum kampında bir süredir takımla birlikte antrenmanlara katılan genç stoper Alpay Koldaş, kulüple 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Karşıyaka forması giyen 1997 doğumlu futbolcu, savunmadaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Alpay Koldaş Resmen Bordo Beyazlı Formada

Çimentaş Elazığspor, transferin ardından yaptığı açıklamada, "Ailemize Hoş Geldin Alpay Koldaş. Kulübümüz, son olarak Karşıyaka forması giyen stoper Alpay Koldaş ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diler, bordo beyazlı formamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Elazığspor, genç stoper Alpay Koldaş'ı kadrosuna kattı

Tecrübeli Savunma Oyuncusu: Alpay Koldaş’ın Kariyer Yolculuğu

Futbola Foça Belediyespor’da adım atan Alpay Koldaş, kariyerinde sırasıyla Tekirdağspor, 1922 Konyaspor, Uşak Spor, Bandırma Spor ve Karşıyaka takımlarında forma giydi. Tecrübeli stoper, TFF 1. Lig’de 43, TFF 2. Lig’de 105 ve TFF 3. Lig’de 75 karşılaşmada görev aldı. Çimentaş Elazığspor’un savunmasına önemli bir katkı sunması beklenen Alpay Koldaş, yeni sezonda taraftarların beklentisini karşılamaya hazırlanıyor.