Elazığspor, genç yeteneği kadrosuna kattı

Elazığspor, genç sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu'yu kadrosuna katmak için Fethiyespor ile anlaşma sağladı. Genç yetenek, yeni takımı için heyecanla bekleniyor.

Elazığspor, genç yeteneği kadrosuna kattı

Elazığspor'un Transfer Hamlesi

Elazığspor, transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, kadrosunu güçlendirmek için Fethiyespor'un genç yeteneği Mehmet Sacit Yolcu ile anlaşma sağladı. Sol bek mevkisinde görev yapan 22 yaşındaki futbolcu, takımının altyapısından yetişti ve 2020-21 sezonunda profesyonel sözleşme imzaladı.

Mehmet Sacit Yolcu Kimdir?

2001 yılında Muğla'nın Fethiye ilçesinde doğan Mehmet Sacit Yolcu, futbol kariyerine Fethiyespor altyapısında başladı. Genç yetenek, 2020-21 sezonunda Fethiyespor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bu sezon içerisinde TFF 3. Lig play-off maçları da dahil olmak üzere 17 maça çıktı ve 2 kez de Ziraat Türkiye Kupası'nda sahaya çıktı.

Mehmet Sacit Yolcu, Fethiyespor'dan serbest kalmıştı ve Elazığspor, bu genç yeteneği kadrosuna katmak için harekete geçti.

Elazığspor'un genç oyuncuya duyduğu güven ve bu transfer hamlesi, takımın gelecekteki başarılarına katkı sağlayabilecek yeni yetenekleri keşfetme konusundaki kararlılığını gösteriyor. Taraftarlar, Mehmet Sacit Yolcu'nun takıma katkı sağlayacağına inanıyor ve onun yeni formayla sahaya çıkmasını heyecanla bekliyor.