Elazığspor maçı öncesi Karaman FK kapanıyor mu?

Karaman FK, Elazığspor ile sezonun ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, ekonomik kriz nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Yönetim krizinin çözülmemesi durumunda kulüp liglere katılamayacak.

Elazığspor maçı öncesi Karaman FK kapanıyor mu?

Karaman Futbol Kulübü, Sezonun İlk Maçında Elazığspor'la Karşılaşacak

Karaman Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunun ilk maçında Elazığspor'la karşılaşacak. Ancak, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kulüp kapanma noktasına geldi.

Yeni Yönetim Görevi Bıraktı

Ramazan Aygündüz başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, kulübü yeniden ayağa kaldırmak amacıyla yardım kampanyaları başlatmıştı. Ancak, 30 Temmuz'da verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle Aygündüz başkanlığındaki yönetim görevi bıraktı. Kulüp, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildi. Bu hafta içerisinde kulüp yönetimine yeni talipler çıkmaması halinde, Karaman FK mahkeme kararıyla kayyum atanacak ve fesih işlemleri başlatılacak.

Elazığspor Maçı Tehlikede

1 Ağustos'ta çekilen fikstüre göre, Karaman FK ilk maçını 1 Eylül'de Elazığ deplasmanında Çimentaş Elazığspor ile oynayacak. Ancak, yeni yönetim oluşturulamazsa kulüp liglere katılamayacak.

Kulübün Geleceği Belirsiz

Karaman Futbol Kulübü, ekonomik kriz ve yönetim sorunlarıyla boğuşurken, taraftarlar ve şehir halkı kulübün geleceği konusunda endişeli. Kulübün liglere katılamaması, şehrin futbol geleceği için büyük bir darbe olabilir.