Elazığspor, Pazarspor Maçının Ertelenmesini Talep Etti

Antrenör Yılmaz Dağ'ın ani vefatı sonrası şokta olan Elazığspor, Perşembe günü oynanacak olan Pazarspor maçının ertelenmesi için harekete geçti.

Elazığspor, Pazarspor Maçının Ertelenmesini Talep Etti

Elazığspor’da ligde kalma savaşı devam ederken, antrenör Yılmaz Dağ’ın ani vefatı moralleri alt-üst etti. Yılmaz Dağ’ın ani vefatı sonrasında adeta şok yaşayan Elazığspor kulübü, Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan ve Elazığspor açısından “tamam mı devam mı” niteliği taşıyacak Pazarspor maçının ertelenmesi için harekete geçildi.

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün yaşanan bu gelişme üzerine Türkiye futbol fedarasyonu yetkilileriyle telefonla görüşerek, Pazarspor’la oynanacak maçın ertelenmesini talep etti. Genç oyuncuların hergün birlikte oldukları antrenörleri Yılmaz Dağ’ın ani vefatından dolayı oldukça etkilendiklerini TFF yetkililerine ileten başkan Öztürk’ün, ertelenmeyle birlikte futbolcuları toparlayarak, federasyonun belirleyeceği bir tarihte Pazarspor’la oynamak istediklerini yetkililere ilettiği öğrenildi. Bu başvurunun ardından karşılaşmanın ertelenip-ertelenmeyeceğiyle ilgili cevabın hafta başında bordo beyazlı kulübe iletileceği öğrenildi.