Elazığspor taraftarına Van'da Yasak! Bir tepki de Narkoz Grubu'ndan

Van Spor – Elazığspor karşılaşmasına getirilen deplasman yasağına, Elazığspor'un Narkoz Taraftar Grubu'ndan sert tepki. Grup Başkanı Mücahit Biçer, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, yasağın spora zarar verdiğini belirtti.

Elazığspor taraftarına Van'da Yasak! Bir tepki de Narkoz Grubu'ndan

Van Atatürk Stadyumu’nda pazar günü oynanacak Van Spor – Elazığspor karşılaşmasında, Elazığspor taraftarlarına getirilen deplasman yasağı futbolseverler arasında büyük tepki topladı. Bu yasağa bir eleştiri de Elazığspor'un taraftar grubu Narkoz’dan geldi.

Narkoz Taraftar Grubu Başkanı’ndan Açıklama: "Futbol Dostluk ve Kardeşliktir"

Narkoz Taraftar Grubu Başkanı Mücahit Biçer, yayımladığı yazılı açıklamada, sporda dostluk ve kardeşliğin önemine vurgu yaparak taraftar yasağına tepki gösterdi. Biçer, “Spor dostluk, kardeşlik ve birleştirici bir etkinliktir. Acılı günlerde birlik ve beraberliğimizi koruyabiliyoruz, peki mutlu günlerde neden yeşil sahalarda birlik olamıyoruz?” dedi.

"Futbol Taraftarla Güzel"

Başkan Mücahit Biçer, futbolun taraftarla güzel olduğunu vurgulayarak, sporun amacından sapmaması gerektiğini belirtti. Taraftar yasağının sporu gölgelediğini ve bu tür kararların art niyetli kişilere fırsat yaratmaması gerektiğini söyledi.

"Narkoz Grubu Olarak Düşmanlığımız Yok"

Biçer ayrıca, Narkoz Taraftar Grubu olarak, Türkiye liglerinde mücadele eden hiçbir kulüp veya taraftarına karşı düşmanlık beslemediklerini dile getirdi. “Bizim hiçbir kulüple ya da taraftarıyla bir düşmanlığımız yok,” diye ekleyen Biçer, futbolun barış ve kardeşlik çerçevesinde kalması gerektiğinin altını çizdi.