Elazığspor, Tokat yolcusu

Elazığspor, yaptığı tek antrenmanla Tokat Erbaaspor Maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı.

Elazığspor, Tokat yolcusu

TFF 3. Lig 1. Grubun 11.Haftası’nda Pazar günü deplasmanda Formül Erbaaspor ile hayati derecede önem taşıyan maçta karşı karşıya gelecek temsilcimiz Elazığspor yaptığı tek antrenman ile zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı.

Saat 11:00’de Elazığspor Tesisleri'nde yapılan günün tek idmanında Bordo-Beyazlılar şut ve duran top organizasyonları çalışması yaptılar. Teknik Direktör Cafer Aydın gözetiminde gerçekleştirilen idmana tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Yapılan tek çalışma ile Erbaaspor Maçı hazırlıklarının Elazığ’daki bölümünü tamamlayan Elazığspor Cuma namazından sonra karayolu ile Tokat Erbaa’ya hareket etti. Tokat'ta Erba'da Familya Otel'de konaklayacak Bordo-Beyazlı kafile, Pazar günü maçın ardından karayolu ile ilimize geri dönecek.

18 kişilik kadroyla Tokat'a giden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da sakatlıkları bulunan İzzet Topatar ve Murathan Özen teknik heyetin takdiriyle kadroya alınmadı.

Erbaaspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen İzzet Topatar’ın arka adalesinde, Murathan’ın ise aşil tendomunda sakatlığının olduğu kulüp tarafından bildirildi.

SÜRESİZ KADRO DIŞI!

TFF 3. Lig 1. Grup’un 11. Haftası’nda deplasmanda F. Erbaaspor’la karşılaşacak olan ve sakatlığı gerekçe gösterilen İzzet Topatar’ın Başkan Serkan Çayır'ın kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 10 lig, 1 Türkiye Kupası maçında 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. Hatırlanacağı üzere İzzet, son oynanan Nevşehir Belediyespor maçının 38. Dakikasında sakatlığı yokken oyundan alınmıştı.

Erbaaspor Maçı kadrosunda şu isimler yeraldı;

Okan Aytekin, İbrahim Akdaş, Yiğitcan Erdoğan, Salih Polatdemir, Hasan Ekici, Eray Berk Yıldız, Muhammed Düzgüner, Ahmet Ormanoğlu, Cihan Canpolat, Selim Enes Özeren,  Ahmet Ertuğrul Öztürk, Muhammed Umut Akbulut, Fırat Ergün, Can Kılıç, Abdullah İçen, Görkem Yağcı, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Ertuğrul Güç.