Elazığspor, transferde hız kesmiyor: Alper Potuk'da Elazığspor yolunda!

Dış transferde gaza basan Elazığspor, Türk futbolunun yakından tanıdığı Alper Potuk'u da renklerine bağlamak üzere.

Elazığspor, transferde hız kesmiyor: Alper Potuk'da Elazığspor yolunda!

TFF 2. Lig'de mücadele eden Çimentaş Elazığspor, dış transferde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bordo-beyazlı ekip, Kerim Frei transferinin ardından eski Fenerbahçeli yıldız Alper Potuk'u da renklerine bağlamak için yoğun çaba harcıyor.

Alper Potuk'un Kariyeri ve Performansı

34 yaşındaki Alper Potuk, son olarak Kuzey Makedonya 1. Lig takımlarından Gostivar'da forma giydi. Kariyerine 2009 yılında Eskişehirspor'da başlayan Potuk, daha sonra Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor gibi Türk futbolunun önde gelen kulüplerinde oynadı. Geçtiğimiz sezon Makedonya'da 27 maçta 7 gol ve 2 asistle dikkat çeken tecrübeli oyuncu, toplamda 446 resmi maçta 33 gol ve 56 asist kaydetti.

Elazığspor'un Hedefleri Büyük

Alper Potuk, merkez 10 numara pozisyonunun yanı sıra kanatlarda da oynayabilme yeteneğiyle biliniyor. Kariyerinde 299 Süper Lig maçında forma giymiş olan Potuk, 16 kez de Türkiye A Milli Takımı'nda görev aldı. Elazığspor, Potuk'u kadrosuna katarak TFF 2. Lig'de iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Transferde Son Aşamalar

Elazığspor, Alper Potuk'u Elazığ'a davet etti ve oyuncuyla maddi konularda anlaşma sağlanması durumunda resmi sözleşme imzalanacak. Bordo-beyazlı ekibin bu transfer hamlesi, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Elazığspor, hem Kerim Frei hem de Alper Potuk gibi yıldız isimlerle kadrosunu güçlendirerek yeni sezonda başarıyı hedefliyor.