Elazığspor'un deplasman giderlerini Hasan Murat Öz karşılayacak!

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, Çimentaş Elazığspor'un Belediye Derincespor deplasmanındaki konaklama giderlerini karşılayacak. Sezona galibiyetle başlayan Elazığspor, Öz'ün maddi ve manevi desteğiyle zorlu deplasmanda galibiyet hedefliyor. Kulüp, desteklerinden dolayı Hasan Murat Öz'e teşekkür etti.

Elazığspor'un deplasman giderlerini Hasan Murat Öz karşılayacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor, sezonun ikinci haftasında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaşacak. İlk hafta Karaman FK’yı 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan bordo-beyazlı ekip, mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu zorlu deplasman mücadelesinde Çimentaş Elazığspor’un konaklama giderlerini ise AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz üstlenecek.

Hasan Murat Öz’den Sürekli Destek

Daha önce Elazığspor Kulübü’nde yöneticilik yapan Hasan Murat Öz, kulübe olan desteğini sürdürüyor. Sadece maddi destek sunmakla kalmayan, aynı zamanda manevi olarak da Elazığspor’un yanında yer alan Başkan Yardımcısı Öz, Belediye Derincespor deplasmanı için gerekli konaklama giderlerini karşılayarak, kulübe önemli bir katkı sağlamış oldu.

Elazığspor Kulübü’nden Teşekkür Mesajı

Çimentaş Elazığspor Kulübü, Hasan Murat Öz’ün desteğiyle ilgili bir açıklama yaparak, kendisine teşekkür etti. Kulüp açıklamasında, “Belediye Derincespor deplasmanı konaklama giderlerimiz, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Murat Öz tarafından karşılanmıştır. Maddi ve manevi olarak her daim kulübümüzün yanında olan Sayın Hasan Murat Öz’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Elazığspor'un Galibiyet Hedefi

Sezona iyi bir başlangıç yapan Çimentaş Elazığspor, Belediye Derincespor karşılaşmasından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Teknik ekip ve oyuncular, bu kritik mücadele için hazırlıklarını sürdürürken, Hasan Murat Öz gibi destekçilerin katkıları takımın moralini yükseltiyor.