Elazığspor ve 23 Elazığ FK maçlarının hakemleri belli oldu!

TFF Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu oynanacak Çimentaş Elazığspor – Menemen ve Tokat Belediye Plevne Spor – 23 Elazığ FK maçlarının hakemlerini açıkladı. Çimentaş Elazığspor'un maçında Burak Demirkıran, 23 Elazığ FK'nın karşılaşmasında ise Serkan Gürbüz düdük çalacak.

Elazığspor ve 23 Elazığ FK maçlarının hakemleri belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün kritik maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Çimentaş Elazığspor – Menemen Maçının Hakemi Burak Demirkıran

TFF Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Çimentaş Elazığspor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Menemen maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Burak Demirkıran yönetecek. Demirkıran’a, Salih Burak Demirel ve Halit Karacabay yardımcı hakem olarak eşlik edecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Giray Şaylan olacak.

23 Elazığ FK Tokat’ta Sahaya Çıkıyor

Cumartesi günü Tokat’ta oynanacak olan Tokat Belediye Plevne Spor – 23 Elazığ Futbol Kulübü karşılaşmasında ise Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Serkan Gürbüz düdük çalacak. Yardımcıları Mehmet Erdoğan ve Mustafa Sert olacakken, karşılaşmanın 4. hakemi ise Esra Sağlam olacak.