Elazığsporlu Taraftarlar: 'Sahipsiz Elazığ dedik mi kızıyorsunuz!'

Ekonomik sorunlarla boğuşmalarına rağmen Manisaspor ve Şanlıurfaspor'un transfer tahtasını açması, gözleri Elazığspor'a çevirdi. Bordo-beyazlılarda taraftarlar, diğer kulüplerin transfere engel borçlarının kaldırılmasına rağmen neden temsilcimize destek verilmeyerek bu borçların bitirilmediğini sorgulamaya devam etti.

Elazığsporlu Taraftarlar: 'Sahipsiz Elazığ dedik mi kızıyorsunuz!'

Türk futbolunun köklü ekiplerinden ancak yaşadıkları ekonomik krizlerle kapandı, kapanacak denen Manisaspor ve Şanlıurfaspor bütün spor kamuoyunu şaşkınlığa uğratarak, transfere engel borçlarını ödediler ve transfer tahtasını açtılar…

MANİSASPOR VE ŞANLIURFASPOR DA TRANSFER TAHTASINI AÇTI

Milyonlarca TL borcu olan 2 kulüp, uzun süredir maddi anlamda zorluklar yaşarken, transfer tahtasını açabilmeleri şaşırttı. Özellikle Manisaspor geçmiş dönemlerde kötü yönetimden kaynaklı borçları ile yıpranmış, geçen sezon 3’üncü Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşmesi kesinleşmiş ancak koronavirüs pandemisi sürecinde alınan kararla kümede kalmıştı. Ege temsilcisi transferi açarak kadrosunu güçlendirmeyi başardı. Bunun yanında TFF 2. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da da ekonomik anlamda işler yolunda gitmeye başlarken, bu ekip de transfere engel borçları kaldırarak 10’un üzerinde transfer gerçekleştirdi. Bu ekiplerin ekonomik anlamda nereden destek aldığı ise açıklanmadı.

TARAFTARLAR SORGULAMAYA DEVAM EDİYOR!

Bu gelişmelerin ardından gözler Elazığspor’a çevrildi. Bu sezon tahtanın açılmama kararının alındığı bilinen bordo-beyazlılarda taraftarlar, diğer kulüplerin transfere engel borçlarının kaldırılmasına rağmen neden Elazığspor’a destek verilmeyerek bu borçların bitirilmediğini sorgulamaya devam etti.

İbrahim KARAKULAK