Eren 'Şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olsun'

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlerimizin sadece sportif alanda gelişimlerine katkı sağlamıyor aynı zamanda gençlerimize sosyal ve kültürel alanda da katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu bağlamda müdürlük kentimizin merkezinde ve ilçelerimizdeki okullarının kütüphanelerinin oluşturulmasına da katkı sunuyor.

Eren 'Şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olsun'

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; gençlerimizin sportif alanda gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra bilişsel, sosyal ve kültürel alanlarda da gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eğitimin her bireyin içinde gizli olan harika karakterleri bulmanın anahtarı olduğu bilinciyle hareket edip gençlere bu alanda da hizmet sunabilmek adına Palu, Alacakaya, Kovancılar, Baskil, Arıcak başta olmak üzere İlimiz Merkezinde de birçok okula ve Elazığ Belediyesine öğrencilerin bireysel olarak da çalışmalarını yapabileceği tekli kütüphane tipi masa ve sandalyeler vererek kütüphanelerin oluşturulmasına katkı sağladı.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI, GELECEĞE HAZIRLANIYOR!

Bu doğrultuda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde de İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak çalışmalar yapıp şehir merkezinde 85, Kovancılar İlçesinde 15 olmak üzere toplam da yüz okulu ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idareleri ile paylaşıldı. Böylece paydaş kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine olumlu katkı sağlandı. Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yöresel ürünümüz olan orcik ikramında da bulunuldu.

“ŞEHRİMİZE VE İLÇELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Konuya ilişkin Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de bir açıklama yaptı. Müdür Eren;” Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler gençlerimizin sadece sportif anlamda değil aynı zamanda bilişsel, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sağlayabilmek için bu doğrultuda çalışmalarımızı planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kütüphanelerin hayatımızda daha fazla yer etmesi temennisiyle; Palu, Alacakaya, Kovancılar, Baskil, Arıcak başta olmak üzere ilimiz merkezinde de birçok okula ve Elazığ Belediyesine öğrencilerin bireysel olarak da çalışmalarını yapabileceği tekli kütüphane tipi masa ve sandalyeler vererek kütüphanelerin oluşturulmasına katkıda bulunduk. Şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.