Erkan Kandemir: Elazığ Ak Partinin adeta kalesidir bizler için

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Tunceli İl Kongresini gerçekleştirmek üzere Tunceli'ye geldi.

Erkan Kandemir: Elazığ Ak Partinin adeta kalesidir bizler için

Erkan Kandemir'e kongrede Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım eşlik etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir gerçekleştirilen kongre sonrası Elazığ’da açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen kongreyi değerlendiren Erkan Kandemir; ‘‘Muhteşem bir kongre yaptık. Tuncelili hemşehrilerimiz çok güzel karşıladılar bizi. İl Başkanımız Sercan Bey ile beraber Tunceli’de iyi bir hava yakaladık. İnanıyoruz ki bundan sonra çok daha güzel olacak. Bugün bir kere daha ekip arkadaşlarımızla birlikte Tunceli’ye yapmış olduğumuz yatırımları konuşma fırsatımız oldu. Yapılan yatırımlar ile birlikte yeniden Tunceli şahlanışa geçmiş bu kongremiz de buna vesile olacak.’’dedi.

Haber Detay Görseli

AK Parti Elazığ kongresini ve yapılan çalışmaları değerlendiren Kandemir; ‘‘Elazığ bir sene evvel gerçekten de hepimizin yüreğini sıkıştıran bir deprem yaşadı. Hemen onun ardından bütün protokolümüz el ele gayret göstererek devletimiz ile birlikte bütün Elazığlı vatandaşlarımızın sıkıntılarını masaya yatırdılar. Çok cansiperane bir mücadele verdiler. MKYK’da Metin Bey ile birlikte çalışıyoruz, onun Genel Başkanımıza her fırsatta Elazığ’ın sıkıntılarını nasıl taşıdığına şahitlik ediyoruz. Aynı şekilde diğer Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın nasıl bir mücadele verdiğine bizzat şahit olan bir kişi olarak söylüyorum, muhteşem bir iş çıkarttılar.’’

‘‘ELAZIĞ AK PARTİ’NİN KALESİDİR’’

‘‘Bizim sadece 1 senede deprem sonrası yaptıklarımız tek başına AK Parti’nin Elazığ’da nasıl muhteşem bir ekip kurduğunu gösteriyor. Bunda Başta İl Başkanımız, Milletvekilleri arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımızın inanılmaz gayreti var. Ben bu birlik ve beraberliğin, ildeki siyasetteki uyumun, Elazığlı hemşehrilerimizin gösterdiği teveccühle birleştiğinde Elazığ AK Partinin adeta kalesidir bizler için. Elazığ’a çok daha fazla hizmet olarak geri döneceğine inanıyorum.’’ Dedi.

Haber Detay Görseli