Fatinoğlu Holding'den Elazığ'a yeni yatırım müjdesi

Elazığ'da önemli yatırımları bulunan Fatinoğlu Holding, bir İtalyan firmasını bünyesine katarak, yatırımlarını sürdürmeye devam edecek. Fatinoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, Elazığ'ın göz bebekleri olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde Elazığ'a yeni ve istihdamın yüksek olduğu bir projeyi daha kazandıracaklarını söyledi.

Fatinoğlu Holding'den Elazığ'a yeni yatırım müjdesi

Sanica markasıyla 5 ana işkolunda faaliyet yürüten Fatinoğlu Holding, 2019’da deneme mahiyetinde başladığı forklift üretimini ileri seviyeye çıkaran ve 3 ayrı fabrikaya dönüştürerek son olarak İtalya’da Pegasolift şirketini satın aldı. İtalyan devi Pegasolift’i satın alarak iş kolunu artırdıklarını ifade eden Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Fatinoğlu Elazığ’a yeni yatırımlar yapacaklarının müjdeledi.

İSTİHDAMIN YÜKSEK OLDUĞU BİR PROJEY ELAZIĞ’A KAZANDIRILACAK

Türkiye’de farklı iş kollarında ekonomiye katkı sağladıklarını ifade eden Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, Elazığ’ın göz bebekleri olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde yeni ve istihdamın yüksek olduğu bir projeyi daha Elazığ’a kazandıracaklarını söyledi.

Haber Detay Görseli

İNCELEMELERDE BULUNACAKLAR

Elazığ’da altyapı sistemlerini üreten 170 bin metrekare mevcut tesislerinin yanı sıra Elazığ’a katma değer sağlayacak ve yeni istihdam alanları yaratacak proje yatırımlarının müjdesini veren Fatinoğlu, Nesimi Fatinoğlu ile birlikte şehre gelerek, yeni yatırım alanlarından incelemelerde bulunacaklarını kaydetti.

Haber Detay Görseli