FHGC Başkanı Semih Erdem: Elazığspor entübedir!

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı ve Elazığ Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem önceki akşam Kanal 23 Televizyonunda Alper Karakulak'ın hazırlayıp sunduğu Mercek Programının konuğu oldu. Başkan Erdem programda Elazığspor'un durumunu da değerlendirdi. Başkan Erdem 'Elazığspor entübedir!' dedi.

FHGC Başkanı Semih Erdem: Elazığspor entübedir!

FHGC Başkanı ve Elazığ Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem önceki akşam Kanal 23 Televizyonunda Alper Karakulak’ın hazırlayıp sunduğu Mercek Programının konuğu oldu.

Başkan Erdem programda Elazığspor’un durumunu da değerlendirdi. Başkan Erdem; “Pandemi ile mücadelede yoğun bakım dışında yeni kelimelerde edindik. Entübe gibi… Elazığspor; entübedir” dedi.

ERDEM, ELAZIĞ’IN SPORCU OKULU ÖZELLİĞİ GÖSTERDİĞİNİ VURGULADI

Elazığspor’a kalıcı kaynak oluşturulmadan Elazığspor’un sorunlarının giderilmesinin mümkün olmadığının da altını çizen ve kaynakların iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Erdem; “Ben şunu iddia ediyorum. Ülkemizde Tranzonspor’dan sonra altyapısı en güçlü olan takım Elazığspor’dur burada yetişen oyuncular iyi işler başarmaktadır” diyerek bir nevi Elazığ’ımızın sporcu okulu özelliği gösterdiğine de işaret etti.